Complete handboek honden

Ik roem het boek om zijn structurele wijze van de opbouw qua inhoud en in de onderwerpen. Er wordt een basisonderwerp uitgelicht en verder toegespitst op de nevenonderdelen hiervan. Dit zorgt ervoor dat de inhoud kort maar krachtig.

Zelfs het onderwerp of je wel of niet een geschikte hondenbaas bent op alle fronten blijft een terugkerend element in het verhaal.

Daarnaast worden dingen besproken als:
 • Welke hond past bij mij en/of het gezin?
 • Haal ik er een uit het asiel of ga ik naar een erkende fokker?
 • Wat is het belang van bewegen?
 • Welke toevoegende waarden kan een hond in ons leven hebben?
 • Hoe interpreteer ik zijn lichaamstaal?
 • Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een hond?
 • Waarmee moet ik rekening houden als het gaat over de juiste voeding en vachtverzorging?
 • Hoe moet ik mijn viervoeter opvoeden?
 • Wat is geschikte sport en spel voor de hond?
 • Welke voorkomende problemen kunnen er ontstaan?
 • En hoe zit het eigenlijk met ziektes?
De vele foto's in het boek zorgen voor een goede balans tussen tekst en beeld. Dit boek biedt goede ondersteuning om de relatie met je hond te kunnen verbeteren. Met deze goede ondersteuning ga ik zeker aan de slag met mijn tweede hond die nog helemaal opgevoed moet worden!

Te koop bij: Bol


Titel:

Complete handboek honden

Auteur:

G. Ludwig

Uitgeverij:

Tirion Natuur

ISBN:

9789052107578

Aantal pagina's:

287

Prijs:

± € 12,00

Taal:

Nederlands

Editie:

Hardcover

Genre:

Honden

Doelgroep:

Volwassenen