Confessions of a shopaholic

Het eerste boek wat ik had gelezen van deze auteur was ‘Aanpakken’ en ik moet zeggen dat die me veel meer aansprak. Maar dat ligt meer aan mij moet ik bekennen. Ik ben vast een van de weinige vrouwen die niets om winkelen geeft, met als gevolg dat al die merkkleding waar de auteur het over heeft mijn helemaal niets zegt, en het me soms duizelde.

Waarom kon ik het dan toch niet aan de kant leggen? De inmiddels herkenbare (en soms de bespottelijke) humor van de auteur vind ik echt een genot en werkt regelmatig op mijn lachspieren. Soms vraag ik me af hoe ze het allemaal krijgt verzonnen. Een boek met feel-good op het einde. Het hoofdpersonage Rebecca Bloomwood maakt helaas geen persoonlijke ontwikkeling door waardoor het lijkt dat ze niets leert van haar persoonlijke fouten met betrekking tot het winkelen.

Rebecca heeft eigenlijk maar een grote passie in haar leven, namelijk winkelen en dit heeft zware consequenties voor haar financiële status, wat ze zelf niet door heeft, tot mijn verbazing. En het meest verbazingwekkende is misschien nog wel dat ze notabene financieel adviseur is voor een of ander t.v. programma. Ook de relatie met Luke gaat uiteindelijk hieronder lijden. Kan ze het wel allemaal oplossen?

For sale: BolTitel:

Confessions of a shopaholic

Auteur:

Sophie Kinsella

Uitgeverij:

The House of Books

ISBN:

9789044327717

Aantal pagina's:

575

Prijs:

± € 10,00

Taal:

Nederlands

Editie:

Paperback

Genre:

Chicklits

Doelgroep:

Volwassenen