Handboek chakra psychologie

In dit geval vind ik een waarschuwing over het boek wel op zijn plaats. Ik ben van mening dat dit boek niet geschikt is voor beginners. En dan bedoel ik beginners die net het begrip chakra’s en het energetische energieveld hebben ontdekt. Daarvoor gaat de inhoud van het boek veel te diep waardoor de lezer veel dingen niet zal begrijpen omdat hij daartoe nog niet in staat is.

Voor de gevorderden die zich hierin hebben verdiept is het een toegankelijk boek met veel toevoegende waarde als je hierin serieus wil verdiepen. Ik heb er heel veel aan gehad tijdens het uitwerken van mijn werkstuk dat ging over chakra’s waarbij ik met name het voorhoofdchakra heb uitgediept.

Soms gebruikt de auteur moeilijke woorden maar over het algemeen is het goed behapbaar en leesbaar. Aan de manier van schrijven kan ik merken dat de auteur weet waar ze over schrijft. Niet alleen de basis dingen van elke chakra worden uitgelegd maar daarnaast wordt ook elk chakra bijna letterlijk uitgekauwd op alle mogelijke raakvlakken die het kan hebben. Hierbij valt te denken aan fysiologisch, emotioneel en mentaal vlak.

In die zin vind ik dat het boek van grote toevoegende waarde heeft voor de maatschappij en zal ik het beslist regelmatig als naslagwerk gebruiken!

Te koop bij: BolTitel:

Handboek chakra psychologie

Auteur:

Anodea Judith

Uitgeverij:

Altamira

ISBN:

9789401302203

Aantal pagina's:

496

Prijs:

± € 28,00

Taal:

Nederlands

Editie:

Paperback

Genre:

Spiritueel

Doelgroep:

Volwassenen