Healing Touch for Animals Advanced Proficiency

Dit is eigenlijk de laatste en hoogste level die je kunt behalen bij Healing Touch for Animals. Op 7 – 9 september 2013 werd Advanced Proficiency voor het eerst in Nederland gegeven door de Amerikaanse docent Carol Komitor. Begrippen die in het Engels niet duidelijk zijn worden in het Nederlands uitgelegd.

Hoewel je het level Advanced Proficiency niet nodig hebt voor je officiële certificering had ik besloten om me toch op te geven, omdat ik zoveel enthousiaste verhalen had gehoord. En ik moet zeggen, ik heb er geen moment spijt van gehad. Sterker nog, als het weer wordt gegeven in 2015 zal serieus overwegen om het te herhalen. 

Voor mij was het ook een weerzien van veel bekende gezichten. Op de eerste dag werd voornamelijk besteed aan een kennismakingsronde, en of veel gebruik maakte van de Healing Touch for Animals technieken. Uiteraard was er ook belangstelling voor de succesverhalen. Daarnaast werden de vaardigheden uit level 4 in vogelvlucht doorgesproken. Ook was er ruimte om vragen te stellen met betrekking tot het behalen van je certificering. Tevens werden tijdens deze dagen technieken uitgelegd die inzetbaar zijn voor mensen.

Verder komen ook gedurende de dagen de essentiële oliën en hun bijzondere eigenschappen aan de orde. Qua niveau van de nieuwe technieken die we hier aangeleerd krijgen, kan ik merken dat hier een grotere verdieping zit. Dat wil zeggen, je ervaart op een veel bewustere manier dat je werkt met universele energie.

 

Ter illustratie: Op maandag werkte ik met twee andere medecursisten bij een groot paard waarbij ik mijn handen niet fysiek op de chakrapunten en/of op de energieplekken van de hara line kon leggen. Dus deed ik dat net naast het paard. Juist op dat moment voelde ik zo sterk en heel bewust de energie door mijn handen stromen, alsof het leek dat ik het paard gewoon lichamelijk aanraakte. Dat vond ik zelf een hele mooie ervaring.

Technieken die hier onder andere werden uitgelegd zijn: 

  •     Hara Origin Stabilization
  •     Amygdala Trauma Release
  •     Bridging with Life Force
  •     Core Actualization

Het zijn allemaal duidelijke vaardigheden die op het gebied van energievelden een hogere frequentie hebben. Hoewel je 3 dagen praktijkervaring op doet, vind ik het zelf absoluut noodzakelijk om de reader die je hebt gekregen zorgvuldig na te lezen, wil je goed zelfstandig deze nieuwe kennis kunnen uitdragen om andere mensen of dieren te kunnen ondersteunen.