Ik ben een nijlpaard + cd

Persoonlijk vind ik dit één van de beste interactieve boekjes. Een ontzettend leuk boek (met cd) voor kinderen vanaf 4 jaar. Mijn dochtertje is nog net geen 3, maar ze is er helemaal weg van en kan er maar geen genoeg van krijgen.

Het valt mij gelijk op dat de liedjes heel goed zijn geschreven uit de belevingswereld van de kinderen.
Bijvoorbeeld naar opa gaan waar ik heel veel ga snoepen, opstaan, naar bed gaan, het liedje van nijlpaard uit de dierentuin en nog veel meer.

Dit boek biedt een ondersteunende functie bij de cd. Niet alleen voor de ouder, maar ook voor het kind met de meest uiteenlopende fantasie tekeningen.

Naar mijn idee is het een educatief boek. Voor iets jongere kinderen helpt deze liedjesbundel dieren en andere dingen herkennen. Daarnaast maak je kennis met verschillende muziekstijlen. Van heel licht klassiek naar rapachtig tot het vertrouwde kinderliedjesstijl.

Op deze manier wordt samen zingen met je kind(eren) pas echt leuk!

Te koop bij: Bol


Titel:

Ik ben een nijlpaard + cd

Auteur:

Emile du Long T. Esmeijer

Uitgeverij:

Van Tricht

ISBN:

9789077822180

Aantal pagina's:

31

Prijs:

± € 3,00

Taal:

Nederlands

Editie:

Hardcover

Genre:

Overige dieren

Doelgroep:

0-4