Ik krijg je wel

De titel: ‘Ik krijg je wel’, kan door het verhaal op meerdere manieren worden uitgelegd. Ik vind alleen dat de kaftcover helemaal niet bij het verhaal past, maar goed. Graag geef ik het niet toe maar ik snakte echt naar een comedy verhaal.

Hiervoor ben je bij Sophie Kinsella bij het juiste adres. Ook dit verhaal is weer hilarisch door de blunders die door het hoofdpersonage Lottie gedurende haar leven zijn gemaakt. Soms tot het extreme bij alle personages. En de acties van haar zus bij haar overhaaste huwelijk helpen ook niet echt of toch wel?

Ik had de smaak van het verhaal meteen te pakken. Lottie is een beetje over geromantiseerd c.q. naïef en ze denkt dat ze een aanzoek krijgt van haar vriend Richard, maar hiermee slaat ze de plank volledig mis. Als gevolg daarvan breekt ze overhaast het contact met Richard waarbij ze zich stort in het volgende avontuur.

Ze komt een oude vlam tegen waarbij ze zich stort in een flitshuwelijk en zijn ze binnen 2 weken getrouwd. Haar grootste blunder ooit in vergelijking met andere blunders uit haar verleden als gevolg van een relatiebreuk. Maar waar bemoeit haar zus zich mee?!

Te koop bij: Bol


Titel:

Ik krijg je wel

Auteur:

Sophie Kinsella

Uitgeverij:

The House of Books

ISBN:

9789044338591

Aantal pagina's:

384

Prijs:

± € 16,00

Taal:

Nederlands

Editie:

Paperback

Genre:

Chicklits

Doelgroep:

Volwassenen