Joehoe ik wil een koe

Ook al ben ik volwassen, ik vond het een zeer vermakelijk verhaal om te lezen. Het is een boek waarbij de humor er letterlijk vanaf druipt. Ik moest regelmatig lachen. En ik ben stiekem blij dat Roos geen dochter van mij is met al haar gekke ideeën en fratsen. En wel zodanig dat het altijd betrekking heeft op koeien. Dat zorgt voor de nodige dosis humor.

Roos heeft maar eens wens. Ze wil een koe als huisdier en die kan best staan op het balkon van haar ouders. Is dit realistisch? Helemaal niet maar het is wel een droom van Roos waarvan ze hoopt dat hij uit komt. Op een gegeven moment heeft ze zelfs een grasmat uitgezaaid.

Maar koeien horen niet in de stad thuis en al helemaal niet op een appartement. Op een gegeven moment gaan ze verhuizen naar het platteland. Zou nu eindelijk haar diepste wens in vervulling gaan?

Te koop bij: Bol


Titel:

Joehoe ik wil een koe

Auteur:

Angelique van Dam

Uitgeverij:

Overamstel

ISBN:

9789048831838

Aantal pagina's:

160

Prijs:

± € 12,00

Taal:

Nederlands

Editie:

Hardcover

Genre:

Overige dieren

Doelgroep:

9-10