Karma de gebruiksaanwijzing

Hoe jij het lot jouw wil oplegt

Na het lezen van dit boek kan ik alleen maar concluderen dat ik het zo slecht nog niet doe met mijn leven. Sommige tips die door de auteurs worden voorgedragen, vind ik voor de hand liggend en pas ze dus automatisch toe in mijn dagelijkse leven.

Dit boek is vooral interessant voor degenen die nog geen crisis hebben meegemaakt in hun leven. Dit omdat de meeste mensen na de doorgemaakte crisis tot zelf inzicht komen wat weer leidt tot een persoonlijke ontwikkeling. En meestal is deze verandering van de persoonlijke ontwikkeling in de positieve zin en dan kan de informatie in dit boek soms achterhaald lijken. Zo heb ik sommige alinea’s wel ervaren in ieder geval.

Er wordt uitgelegd wat karma is. Wat wordt er verstaan onder slechte en goede karma? Op welke juiste manier kun je daar invloed op uitoefenen voor jezelf? Wat betekent dit voor jouw omgeving? Welke goede rol speel je zelf hierin? Wat vindt je zelf echt belangrijk en hoe kun je dat het beste aanpakken?

Persoonlijk vond ik het niet zo leerzaam. Sommige punten waren zo vanzelfsprekend en miste ik daardoor nieuwe informatie. In die zin vond ik het tegenvallen.

Te koop bij: BolTitel:

Karma de gebruiksaanwijzing

Auteur:

Aljoscha Schwarz

Uitgeverij:

Altamira

ISBN:

9789069638423

Aantal pagina's:

190

Prijs:

± € 17,00

Taal:

Nederlands

Editie:

Paperback

Genre:

Spiritueel

Doelgroep:

Volwassenen