Nieuw sms-bericht

Het is een debuut van de auteur Paige Toon, type chicklit. Een vorm van literatuur die ik nog niet eerder had gelezen. Aanvankelijk dacht ik dat het net zoiets was als de bouquet reeks, maar dat was gelukkig niet het geval. Hoewel ik wel vind dat het hoofdpersonage Lucy in het begin van het verhaal weinig ballen heeft tegenover haar gladde vriendje James. Fortuinlijk weet ze die wel te vinden op het einde van het boek. Daar zat ik met smacht op te wachten.

Ik was eerlijk gezegd getriggerd door de cover en de titel van het boek. Een heerlijk boek om lekker bij weg te dromen. Lucy vond ik wel met regelmaat soms erg naïef en onnozel en ik moet toegeven dat ik een steeds grotere hekel kreeg aan haar vriend James, en dan die contradictie van een Nathan. Dit heeft de auteur op een leuke en romantische manier in elkaar verweven.

James, de gladde vriend Lucy, lijkt een vrijgezellen leven te leiden, maar het duurt lang voordat zij dit daadwerkelijk door heeft. De nodige signalen die ze steeds meer krijgt, spreken voor zich. Het sms-bericht is een van de meest duidelijke signalen. Hoe ver mag James met haar sollen? En welke rol speelt Nathan hierin? Hij maakt eigenlijk als een van de hoofdpersonages de grootste persoonlijke ontwikkeling door.

Te koop bij: Bol


Titel:

Nieuw sms-bericht

Auteur:

Paige Toon

Uitgeverij:

The House of Books

ISBN:

9789044334319

Aantal pagina's:

304

Prijs:

± € 6,00

Taal:

Nederlands

Editie:

Paperback

Genre:

Chiklits

Doelgroep:

Volwassenen