Vos en Haas - Waar is het ijs?

Wat een geweldige serie is dit zeg. Ik las het voor aan mijn kinderen, waarbij het eindigde tot een compleet gezinsgebeuren. Op een gegeven moment trok mijn dochter het boek uit mijn handen, omdat ze zelf wilde voorlezen aan mij en haar broertje die net zelf kan lezen. Zo kwam het dat mijn dochter en ik om de beurt voorlazen.

Ik wist niet dat voorlezen zo gezellig kon zijn! Om de haverklap lagen we dubbel om de taalgrapjes die mijn kinderen heel goed begrepen, zoals het woord pinguïn waarvan het personage de naam Ping Wing kreeg, of het begrip ijs. Ping Wing denkt bijvoorbeeld aan Zuidpoolijs, terwijl Vos denkt aan roomijs.

Het is niet alleen een heel grappig verhaal maar ook nog eens heel spannend waarin een ei een waardevolle schat blijkt te zijn. Mijn kinderen konden het niet aan de kant leggen en we hebben het in één ruk aan elkaar voorgelezen.

Een echte aanrader!

In deze reeks zijn ook verschenen:
  • Vos en Haas
  • Wat een kou, Vos en Haas!
  • Vos en Haas en de seizoenen
  • Het dikke boek van Vos en Haas
  • Het tweede dikke boek van Vos en Haas
  • Vos en haas een echt zwijn is stoer
  • Tot kijk, Vos en Haas
Te koop bij: Bol


Titel:

Vos en Haas - Waar is het ijs?

Auteur:

Sylvia Vanden Heede

Uitgeverij:

Lannoo

ISBN:

9789401404341

Aantal pagina's:

126

Prijs:

± € 15,00

Taal:

Nederlands

Editie:

Hardcover

Genre:

Overige dieren

Doelgroep:

7 - 8